Najlepszy wrestling w jaki można zagrać na telefonie!

Gra jest naprawdę mocna ale dopiero niedawno odkryłem jej geniusz. Sterowanie sprawiało początkowo problem lecz okazało się dziecinnie proste - jednak wymagające trochę refleksu

W odróżnieniu od wszelkich innych tego typu gier, tutaj nie wystarczy wcisnąć "od tak" jednego przycisku żeby powalić przeciwnika suplexem. Najpierw musimy zbliżyć się do przeciwnika, a gdy nastąpi "chwyt" wcisnąć np B ale w odpowiednim momencie (tutaj właśnie potrzeba wprawy i nie należy się zniechęcać po nieudanych próbach

Najlepiej wcisnąć gdy tylko nasz zawodnik dotknie ramienia przeciwnika). W amerykańskiej wersji jest mniej zawodników (o wiele mniej). Wolałem jednak zamieścić wersje USA ze względu na język. Jak komuś bardzo zależy na zawodnikach z Puro, to bardzo proszę się oswoić z krzaczkami

.
Zawodników jak wspomniałem jest mało, a ich nazwiska oraz wygląd są zmienione. No ale za to otrzymujemy w prezencie coś co nazywa się Edit Mode

. W dość krótkim czasie można stworzyć każdego (mi udało się stworzyć Sheamus'a, Hogana, AJ Styles'a, Rey'a Mysterio jr z czasów WCW, uaktualnić wygląd Chrisa Jericho, Undertaker'a, Kane'a, Big Show'a, Kurta Angle i The Rocka). Dzięki trybowi edycji będziemy w stanie zrobić spokojnie roster WWE i TNA (nazwy federacji też da się edytować) a potem toczyć walki obu federacji miedzy sobą

Jak komuś nie wystarcza MainStreamowe WWE i TNA to zawsze można dorobić coś ze sceny niezależnej np PWG

'> OA_show('9'); Zaloguj siê aby zobaczyæ treœæ wiadomoœci
'> OA_show('9'); Zaloguj siê aby zobaczyæ treœæ wiadomoœci
Moje przykładowe CAW'y