Witaj! Anonymous

[GBA] Fire Pro Wrestling 2 (ENG)

Wszelkiego rodzaju ROMY.

Moderator: Uploader

[GBA] Fire Pro Wrestling 2 (ENG)

Postprzez Otherek » So, 21 sie 2010, 11:31

Najlepszy wrestling w jaki można zagrać na telefonie!
Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Gra jest naprawdę mocna ale dopiero niedawno odkryłem jej geniusz. Sterowanie sprawiało początkowo problem lecz okazało się dziecinnie proste - jednak wymagające trochę refleksu :) W odróżnieniu od wszelkich innych tego typu gier, tutaj nie wystarczy wcisnąć "od tak" jednego przycisku żeby powalić przeciwnika suplexem. Najpierw musimy zbliżyć się do przeciwnika, a gdy nastąpi "chwyt" wcisnąć np B ale w odpowiednim momencie (tutaj właśnie potrzeba wprawy i nie należy się zniechęcać po nieudanych próbach :) Najlepiej wcisnąć gdy tylko nasz zawodnik dotknie ramienia przeciwnika). W amerykańskiej wersji jest mniej zawodników (o wiele mniej). Wolałem jednak zamieścić wersje USA ze względu na język. Jak komuś bardzo zależy na zawodnikach z Puro, to bardzo proszę się oswoić z krzaczkami ;).
Zawodników jak wspomniałem jest mało, a ich nazwiska oraz wygląd są zmienione. No ale za to otrzymujemy w prezencie coś co nazywa się Edit Mode :). W dość krótkim czasie można stworzyć każdego (mi udało się stworzyć Sheamus'a, Hogana, AJ Styles'a, Rey'a Mysterio jr z czasów WCW, uaktualnić wygląd Chrisa Jericho, Undertaker'a, Kane'a, Big Show'a, Kurta Angle i The Rocka). Dzięki trybowi edycji będziemy w stanie zrobić spokojnie roster WWE i TNA (nazwy federacji też da się edytować) a potem toczyć walki obu federacji miedzy sobą :) Jak komuś nie wystarcza MainStreamowe WWE i TNA to zawsze można dorobić coś ze sceny niezależnej np PWG :)

Zarejestruj się aby zobaczyc tresc wiadomosci

Moje przykładowe CAW'y

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Otherek
Weteran
Weteran

Pochwały: 143
Ulubiona gra Java: Nowhere

Re: [GBA] Fire Pro Wrestling 2 (ENG)

Postprzez Otherek » Śr, 29 wrz 2010, 12:55

Pochwale się niektórymi swoimi wytworami :)
A ze nie jestem świnia to udostępnię save'a żeby każdy mógł zagrać. Wrestlerzy mają swoje oryginalne finishery
(z wyjątkiem Chrisa Jericho, bo w grze nie ma double knee facebuster'a ale jest za to zwykły facebuster który wygląda niemalże jak CodeBreaker. Rey Mysterio ma swój drugi finisher czyli West Coast Pop. 619 nie ma w grze. Nie wiedziałem jak nazywa się finisher Mick'a Foleya i nazwałem go... no właśnie :P ).
W tym save nie znajdziecie żadnego pedała typu John Cena i Batista, więc będziemy się delektować grą tylko z dobrymi zawodnikami ;) Oczywiście z wyjątkami typu spasły Rey Mysterio i drewniasty Drew McIntyre :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek