Gangstar Rio: City Of Saints
Moderator: Uploader
• Strona 1 z 1
Gangstar Rio: City Of Saints
Co sądzicie o najnowszej odsłonie Gangstara w Brazylii? Ja już wczoraj ukończyłem całość i jedyne co mnie wkurzyło, to brak czołgu i plecaka odrzutowego w wersji na nokię 5310. Ogólnie całość nieźle się prezentuje, tylko oczywiście brak żadnych nowych broni, a sterowanie faktycznie poprawione
Grafika, muzyka i fabuła są jak dla mnie znakomite. A wam jak ta gra przypadła do gustu?

GaduGadu Contact: 42490142
-

ar23s - Uploader

- Pochwały: 144
- Model telefonu: Nokia 6303classic
- Ulubiona gra Java: Might & Magic 2
Re: Gangstar Rio: City Of Saints
Chyba najlepsza część serii. Ciekawa fabuła z zaskakującym finałem, chyba nieco większe niż w 3 części miasto, no i czołg oraz plecak odrzutowy.
Ta część jest chyba najbardziej podobna do GTA, nie tylko ze względu na czołg i plecak, ale też możliwość zabawy w taksówkarza, policjanta lub ratownika. Zdecydowanie na plus jest ładne kolorowe miasto i dżungla. Mi najbardziej podobały się favele i Copacabana. W tej części trochę nie wykorzystali potencjału skuterów wodnych, co mi się w 3 części podobało. No i brak w grze słynnego posągu Chrystusa z Rio. A szkoda bo to fajne miejsce na jakąś misję.
Ta część jest chyba najbardziej podobna do GTA, nie tylko ze względu na czołg i plecak, ale też możliwość zabawy w taksówkarza, policjanta lub ratownika. Zdecydowanie na plus jest ładne kolorowe miasto i dżungla. Mi najbardziej podobały się favele i Copacabana. W tej części trochę nie wykorzystali potencjału skuterów wodnych, co mi się w 3 części podobało. No i brak w grze słynnego posągu Chrystusa z Rio. A szkoda bo to fajne miejsce na jakąś misję.
- aroos
- Użytkownik

- Model telefonu: nokia 5530
Nikt z was jeszcze nie przeszedł całości? Jestem ciekawy waszej opinii na temat tego Gangstara.
Jakby ktoś nie widział (ale wątpię) tutaj link do postu z polskimi wersjami na SE k800i i Nokię 5310:
http://javacenter.pl/gangstar-rio-city-of-saints-en-pl-by-gameloft-t24679.html
Jakby ktoś nie widział (ale wątpię) tutaj link do postu z polskimi wersjami na SE k800i i Nokię 5310:
http://javacenter.pl/gangstar-rio-city-of-saints-en-pl-by-gameloft-t24679.html

GaduGadu Contact: 42490142
-

ar23s - Uploader

- Pochwały: 144
- Model telefonu: Nokia 6303classic
- Ulubiona gra Java: Might & Magic 2
czołgi są na wersje SE
- piterplichta
- Użytkownik

- Pochwały: 1
- Model telefonu: Nokia 6300
- Ulubiona gra Java: Asphalt
Gra rzeczywiście przypomina GTA.Sądząc po screenach jest niezła,ale raczej w nią nie zagram.
- micmm3
- Użytkownik

- Model telefonu: Sony Ericsson K550
- Ulubiona gra Java: Medal of Honor 2010
• Strona 1 z 1