Witaj! Anonymous

Godzilla - kontynuacja

Oglądałeś ostatnio jakiś fajny film? Podziel się swoimi przemyśleniami!

Moderator: Uploader

Godzilla - kontynuacja

Postprzez ar23s » N, 29 sty 2012, 18:18

Hen czas temu krążyły pogłoski o kontynuacji japońskiej Godzilli (tj. "Ostatnia Wojna"). I produkcja została potwierdzona! W sieci krążą różne źródła, że ten film wejdzie do kin w tym roku, a inne że w 2014 ;p Nieszczególnie zainteresowany jestem kiedy wpuszczą ten film do kin, mimo że fanem tego potwora jestem.

Za to strona movieweb.com pokazała bardzo widowiskowy nowy wizerunek potwora...
Czy faktycznie tak będzie wyglądał potwór? Nie wiadomo... musimy czekać na potwierdzone informacje.
A oto ten wizerunek:

Obrazek

Jeśli to prawda (a film na być również w wersji 3D :P ) to na pewno odczujemy przed ekranem dreszczyk emocji.
Na razie nie wiadomo nic o fabule, jednak potwierdzono pogłoski że nowy Godzilla nie zostanie klonem amerykańskiej wersji, tylko obsadzą go jak w oryginale - do Japonii, a będzie on walczył z innymi potworami.

Obrazek

A JAK WY OCENIACIE NA TĘ CHWILĘ KONTYNUACJĘ I WIZERUNEK POTWORA JAPONII?

Źródło obrazów
Obrazek
GaduGadu Contact: 42490142
ar23s
Uploader
Uploader

Pochwały: 144
Model telefonu: Nokia 6303classic
Ulubiona gra Java: Might & Magic 2

Re: Godzilla - kontynuacja

Postprzez Invictus » Pn, 30 sty 2012, 20:08

Pamiętam jeszcze jak jakieś dziesięć lat temu czekałem na kasetę z wypożyczalni z filmem o godzilli. Teraz jednak już niedostrzegam fenomenu godzilli. Ostatnia wojna to jeden z najgorszych filmów jakie oglądałem kiedykolwiekt. Tak idiotycznej fabuły, miałkiej gry aktorskiej i ogólnej kiepścizny ze świecą szukać. Niewiele lepsza była godzilla amerykańska. Tak więc na powrót godzilli nie czekam(zwłaszcza na japońską kontynuacje Ostatniej wojny, takie filmy sprawiają, że domyślam się czemu w Japonii jest bardzo wysoki odsetek samobójstw ;) ), chyba, że będzie to kontynuacja Godzilla vs. King Kong. Tam to dopiero były efekty, szyte kostiumy i rozwalające się zabawkowe samochody i budynki, mimo to fabuła była tam dużo lepsza niż w ostatnich filmach o japońskich potworach. Jednym słowem nowy film to będzie raczej napewno kolejny odcinek sitcomu rozmieniającego godzille na drobne.

Obrazek
Obrazek

Invictus
Moderatorzy Globalni
Moderatorzy Globalni

Pochwały: 78
Model telefonu: SE cedar + k550i
Ulubiona gra Java: stranded 2

Powrót do Filmy, seriale