Zajmiemy się naprawą pliku, który jet bez rozszerzenia .jar.
Oto przykład takiej gry:
Teraz to naprawimy ![]()
Klikamy na plik prawym przyciskiem myszy, a następnie na "Zmień nazwę"
Dopisujemy po nazwie pliku .jar. Np. PES_2008.jar
I klikamy Enter. Teraz mamy gotowy plik do wgrania na telefon.
Dziękuję za uwagę i mam nadzieje, że pomogłem ![]()
Gra lub program bez rozszerzenia??
• Strona 1 z 1
Gra lub program bez rozszerzenia??

WrestlingZoom.pl
-

mriacn - Weteran

- Pochwały: 8
- Model telefonu: Samsung Avila
Re: Gra lub program bez rozszerzenia??
Warto tylko dodać , że komputer , nie zawsze zmieni rozszerzenie, więc można je zmienić w telefonie za pomocą jakiegoś menadżera typu FExplorer ... Nie raz jak ściągałem z neta np. gry które nie miały zakończenia *.jar , mimo dopisania owego rozszerzenia dodało je pod jakieś swoje przybrane , tak więc np. miałem na telefonie taki plik :
sims.jar.exe , mimo że to nie był plik *.exe , a komputer nie zmienił rozszerzenia , tylko dopisał do nazwy pliku . Dlatego lepiej zmienić końcówkę (rozszerzenie) w telefonie .
sims.jar.exe , mimo że to nie był plik *.exe , a komputer nie zmienił rozszerzenia , tylko dopisał do nazwy pliku . Dlatego lepiej zmienić końcówkę (rozszerzenie) w telefonie .
-

zio0m - Użytkownik

Re: Gra lub program bez rozszerzenia??
Nie wiem po co chciałeś zmienić rozszerzenie .exe na .jar bo to trochę inna bajka no, ale mniejsza o to.
Wracając jednak do tematu, nieraz zdarza się faktycznie iż gra jest zapisana np w formacie .zip i wystarczy zmienić rozszerzenie na .jar. Do tego typu operacji polecam prostego TotalCommander'a. Można go ściągnąć klikając TU
Wracając jednak do tematu, nieraz zdarza się faktycznie iż gra jest zapisana np w formacie .zip i wystarczy zmienić rozszerzenie na .jar. Do tego typu operacji polecam prostego TotalCommander'a. Można go ściągnąć klikając TU
- KrzychU1990
- Użytkownik

• Strona 1 z 1