Hej. Jak w tytule zajmuję się tymi różnymi a zarazem bliskimi dziedzinami i w każdej mam doświadczenie, nie w każdej zawodowe. Co do komórek uwielbiam te gry, które pozwalają szybko przetrwać długą żmudną podróż i wessą Cię bez reszty w swój mały dotykowy świat. Idealna gra na komórę dla mnie jeszcze nie powstała. Ale powstały bliskie jej klony. Uwielbiam RPGi i Strategie, bo uważam, że oferują wielopoziomową rozgrywkę, która się rozwija w przeciwieństwie do Angry birds czy innych, które po jednym etapie robią się nudne jak flaki z olejem. Najbliższe ideałowi mojemu spośród istniejących gier są:
DOOM RPG
Orcs&Elves I i II
Civilization V
Might & Magic 2
Rise of Antares.
Cyber Lords: Arcology
Worms (nie wiem które najlepsze, każdym czegoś brakowało)
Gdyby CivV był osadzony w świecie Rise of Antares, a Rise of Antares miał silnik CivV to powstały by dwie najwspanialsze strategie na komórkę. a w M&M2 zabrakło mi chyba free roamingu i jakichś pobocznych questów (w stylu dark brotherhood w serii The Elder Scrolls na PC)
Brakuje mi też jakiegoś fajnego kosmicznego RPGa. coś co by wyglądało jak Dark Orbit ( taka przeglądarkowa gra MMO), a miało fabułę i tryb rozgrywki w stylu Wing Commander: Privateer, albo Privateer 2
Jakby ktoś coś wynalazł, to z chęcią wysłucham, chyba że ktoś mi wytłumaczy jak mogę zmienić grafikę w Civilization V, to sam to zrobię.
Pozdrawiam
Hej jestem grafikiem, montażystą, operatorem i reżyserem :))
• Strona 1 z 1
- RottCliff
- Użytkownik

- Pochwały: 1
- Model telefonu: Samsung Avila
- Ulubiona gra Java: Cyber Lords
Re: Hej jestem grafikiem, montażystą, operatorem i reżyserem
Jesli jestes grafikiem, pokaz nam swoje prace
I witam Cie na forum
-

Juleczka28469731 - Vip

- Pochwały: 9