Witaj! Anonymous

House

Oglądałeś ostatnio jakiś fajny film? Podziel się swoimi przemyśleniami!

Moderator: Uploader

House

Postprzez Invictus » Pn, 18 lip 2011, 11:26

Ostatnio dałem się skusić wielu przychylnym komentarzom na temat serialu i zacząłem go oglądać. Jestem teraz przy trzecim sezonie i mimo, że o prawie wszystkich chorobach nie slyszałem serial mnie wciągnął. Temat założyłem po to aby poznać wasze opinie na temat dr House'a oraz oczekiwania co do nadchodzącego 8 sezonu.

Obrazek
Obrazek

Invictus
Moderatorzy Globalni
Moderatorzy Globalni

Pochwały: 78
Model telefonu: SE cedar + k550i
Ulubiona gra Java: stranded 2

Re: House

Postprzez Otherek » Pn, 18 lip 2011, 14:08

Sezon 7 był lekko nudny, nie podoba mi się metamorfoza House'a w takiego milutkiego kochasia. Końcówka sezonu jednak daje nadzieje że teraz wszystko wróci do normy. Jak wyszedł za polską prostytutkę, albo jak zabawiał się w hotelu z łukiem xD. Szkoda tylko że w s8 nie będzie Cuddy, milf nie podpisała kontraktu.
Obrazek
Otherek
Weteran
Weteran

Pochwały: 143
Ulubiona gra Java: Nowhere

Postprzez Tecedos » Cz, 21 lip 2011, 18:03

Mi ten serial się podoba, ale jednak Grey's Anatomy jest lepszy dla mnie. Dr. Hause oglądam czasami jak nie ma co innego w telewizji.

Jeśli ci pomogłem ? Kliknij Obrazek

Obrazek

Tecedos
Weteran
Weteran

Pochwały: 45
Model telefonu: Galaxy Mini
Ulubiona gra Java: Plants Vs. Zombies

Postprzez sebast2 » Cz, 21 lip 2011, 18:53

Dr. House bardzo mi się podoba ale nie oglądałem wiele odcinków, bo zazwyczaj po prostu nie mam czasu :/ ale ogólnie serial mi się spodobał
Obrazek

Obrazek
sebast2
Vip
Vip

Pochwały: 7
Model telefonu: GT - S5560
Ulubiona gra Java: Gish

Postprzez GarrD » So, 30 lip 2011, 17:53

W każdej sekundzie tego serialu widać jego przewagę nad polskimi "mega produkcjami" typu: "Na złe i dobre"

-.-
Jeśli uważasz, że mój temat jest dobry skorzystaj z opcji podziękowania. Kliknij w Obrazek i pokaż, że doceniasz moją pracę.
GarrD
Vip
Vip

Pochwały: 16
Model telefonu: Sony Ericsson ELM

Postprzez Invictus » So, 30 lip 2011, 18:59

GarrD napisał(a):W każdej sekundzie tego serialu widać jego przewagę nad polskimi "mega produkcjami" typu: "Na złe i dobre"

Jak można porównywać House'a do polskich tasiemców? Przecież to zupełnie inny typ seriali. Do Na dobre i na złę porównywałbym raczej mode na sukces.

Obrazek
Obrazek

Invictus
Moderatorzy Globalni
Moderatorzy Globalni

Pochwały: 78
Model telefonu: SE cedar + k550i
Ulubiona gra Java: stranded 2

Postprzez GarrD » Pn, 1 sie 2011, 08:57

Invictus napisał(a):
GarrD napisał(a):W każdej sekundzie tego serialu widać jego przewagę nad polskimi "mega produkcjami" typu: "Na złe i dobre"

Jak można porównywać House'a do polskich tasiemców? Przecież to zupełnie inny typ seriali. Do Na dobre i na złę porównywałbym raczej mode na sukces.

Fakt, przepraszam. Moja wina. Chyba jednak nawet tym postem przeceniłem polskie "produkcje"
Jeśli uważasz, że mój temat jest dobry skorzystaj z opcji podziękowania. Kliknij w Obrazek i pokaż, że doceniasz moją pracę.
GarrD
Vip
Vip

Pochwały: 16
Model telefonu: Sony Ericsson ELM

Postprzez ar23s » Śr, 14 wrz 2011, 18:52

House jest bardzo fajny, w najbliższy czwartek jest drugi odcinek 7 sezonu i nie mogę się doczekać ;)
Obrazek
GaduGadu Contact: 42490142
ar23s
Uploader
Uploader

Pochwały: 144
Model telefonu: Nokia 6303classic
Ulubiona gra Java: Might & Magic 2

Powrót do Filmy, seriale