Witaj! Anonymous

Jak wgrywać Dzwonki MP3 do LG GB115

Gotowe pomoce dla użytkowników forum.

Jak wgrywać Dzwonki MP3 do LG GB115

Postprzez Agent Pan Dziobak » Pn, 5 kwi 2010, 19:29

Otóż, podam wam teraz poradnik, jak wgrywać MP3 do LG GB115.

W tym przypadku będzie nam potrzebna:
- Karta MicroSD (bez niej się nie obejdziemy, gdyż telefon ma 1MB pamięci) (od 64MB do 2GB)
- Adapter na Karty MicroSD do Komputera, albo jak ktoś załatwi sobie kabel USB też może być.

1. Na początek sprawdzamy w karcie pamięci, do ilu znaków możemy zapisać tytuł piosenki, w tym przypadku ma być z 43 znaków np.: 2-4 Grooves - Waiting on the Wall (i tu zostaje się z 10 znaków)*
2. Jak nie mamy piosenek to wpinamy kartę pamięci do adaptera kart pamięci MicroSD i podłączamy ten adapter do komputera.
3. Kopiujemy muzykę z komputera np.: Die Atzen feat. Frauenarzt & Manny Marc - Disco Pogo (Allen Atzen zu Sing).mp3, ale ona ma za dużo znaków, więc skracamy znaki, i wychodzi nam Frauenarzt feat. Manny Marc - Disco Pogo i zostają się nam trzy znaki.
4. Po skopiowaniu muzyki na kartę pamięci, możemy zobaczyć ile nam pamięci z karty pamięci zostało, w moim przypadku zostało z 700MB wolnej pamięci, gdyż mam kartę MicroSD 1GB i możemy się cieszyć skopiowaną muzyką na telefonie LG GB115.

* W zależności ile znaków piosenka ma.

Pozdrawiam
Agent Pan Dziobak

Życzę próbowania wgrywania mp3 do LG GB115.
Jeśli szukasz coś, a ja to mam, ściągnij to i podziękuj mi wstawiając plusa
Agent Pan Dziobak
Użytkownik
Użytkownik

Pochwały: 123
Model telefonu: Samsung S5230 Avila
Ulubiona gra Java: Nie twój interes

Powrót do FaQ