Witaj! Anonymous

JCM 2/11

Napisz co sądzisz o grach lub aplikacjach z platform mobilnych, czego w nich nie lubisz, dlaczego ci się podobają.

Moderator: Uploader

JCM 2/11

Postprzez Invictus » Wt, 6 gru 2011, 16:34

Jako że praca nad JC Magazynem pnie się powoil, ale do przodu to proszę o wasze komentarze na temat następujących gier:
- Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
- Wild West Guns
- Driver San Francisco
- Gangster City of Saints
- The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn
- Real Football 2012
- Sid Meier's Civilization 5.
Prosze o jak najszybsze odpowiedzi ;)

Obrazek
Obrazek

Invictus
Moderatorzy Globalni
Moderatorzy Globalni

Pochwały: 78
Model telefonu: SE cedar + k550i
Ulubiona gra Java: stranded 2

Re: JCM 2/11

Postprzez Freefall007 » Wt, 6 gru 2011, 17:07

Gangstar: City of Saints -udana odsłona kolejnej część sandboxa.Bronie te same,ale parę nowych pojazdów min. czołg,jetpack (szkoda tylko,że w misjach).W miare ciekawa fabuła.Kilmat jest,nowe lokacje (bo do wyboru 6 map) i misje poboczne.Jestem na TAK

PS.Gdzie ten helikopter?

Wild West Guns- dziki zachód i kowboje.Dobry sposób na grę.Tu co do fabuły nie mam większych zastrzeżeń.Misji dużo,kilka broni i lokacji.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
No tak.Gameloft słynie z gier na podstawie filmów,książek.Myślę,że to niezbyt udana produkcja,ale dla fanów Harrego powinna przypaść do gustu.Czas stawić czoło Voldemortowi!

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn-
Gra ukazała się niespodziewanie,co nie poskutkowało.Jest to bowiem kopia wszystkich platformówek Gameloftu sklejona w całość.Tin Tin, jego pies Miluś i kpt. Baryłka to dobre zestawienie postaci.Film TAK,ale gra NIE.

Real Football 2012-
,,Piłka jest jedna,a bramki są dwie''
Mobilna piłka nożna na komórki.Brzmi okazująco...lecz to wciąż ta sama gra bez żadnych innowacji.Fikcyjne nazwiska i piłka latająca jak krążek hokejowy.Do tego nudne komentarze.Masz wolną chwilę,zagraj,ale nie będziesz usatysfakcjonowany.

Driver San Francisco
Ach te wyścigówki Gameloftu...
Driver to produkcja Ubisoftu,którą przeniesiono na telefony komórkowe.Udało się?-Myślę,że tak.Znów ten gangsterski klimat i szybkie samochowy (licząc taksówkę).Do tego tryb SHIFT podobnie jak na PC,zmiana pojazdu.Wyścigi i dodatkowe tryby.Myślę,że kiedyś już to widziałem.

PoZdRo ;)
Freefall007
Vip
Vip

Pochwały: 36
Model telefonu: SE k750i,Avilla

Powrót do Gry i Aplikacje