Witaj! Anonymous

March of Heroes (Gameloft) JAVA

Zapowiedzi gier/telefonów, które wkrótce będą dostępne.
Regulamin działu
1.Zapowiedź piszemy samemu
2.Staramy się pisać poprawnie (ortografia).Osoby mające z tym problem proszone są o zainstalowanie specjalnego oprogramowania (Firefox, Word).

March of Heroes (Gameloft) JAVA

Postprzez jonny » N, 8 sty 2012, 22:01

Nowa-stara gra akcji od Gameloftu już niedługo dostępna do pobrania na naszym forum. ;)

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Jump into the Cold War’s most terrible conflicts in this exciting and over-the-top shooter game. Enjoy fast-paced action and stunning graphics through 9 chapters set across the globe from Vietnam and Saigon to the Afghan mountains. Play as two special ops soldiers and take down enemies with a large arsenal of spectacular weapons like a grenade launcher or a flamethrower. Experience a variety of gameplay like a helicopter airstrike, stealth sequences and even an underwater level.

Features
-Experience the Cold War’s most terrible conflicts through thrilling missions
-Take on 9 chapters that will lead you from the Vietnamese rice fields to the depths of the sea
-Enjoy a variety of gameplay: cover-based shooting, stealth infiltration and helicopter air strikes
-Use a large arsenal made up of spectacular weapons like a grenade launcher and flamethrower
-Play as 2 different characters and fight as a member of a special ops unit

Źródło: projectnext.eu, gameloft.com

Od podziękowań są Obrazek

Kontakt tylko via PW i XMPP/Jabbber.
Obrazek
Obrazek

jonny
Administrator
Administrator

Pochwały: 1046
Model telefonu: Galaxy Nexus
Ulubiona gra Java: Soul of Darkness

Re: March of Heroes (Gameloft)

Postprzez Otherek » Pn, 9 sty 2012, 19:39

No, no. Zajebiste
Ostatnio edytowano Pn, 9 sty 2012, 22:28 przez MySza, łącznie edytowano 1 raz
Powód: :*
Obrazek
Otherek
Weteran
Weteran

Pochwały: 143
Ulubiona gra Java: Nowhere

Postprzez ar23s » Pn, 9 sty 2012, 20:04

Nieźle! Grafika z nurkami przypomina mi starego Splinter Cella, tryb jak w Modern Combat 2 Black Pegasus i niektóre szczegóły przywołują wspomnienia z America's Army Special Operations, również od Gameloft z 2007 roku. Połączenie tych gier może mieć skutek taki jak z TinTinem - czyli bezsensowny klon róznych gier, nie warty odpalania. Ale ja lubię Modern Combat i mam nadzieję że March of Heroes sprawi mi przyjemność z rozgrywki...
normalnie jak Modern Combat 3 - tylko dla mnie i nie będzie to Fallen Nation. Taki prezent od losu :)
Czekam niecierpliwie. Tylko żeby trupy nie znikały tak jak w MC2 - BP , bo ile można czekać na takie minimalne odwzorowanie realistyki? :geek:
Obrazek
GaduGadu Contact: 42490142
ar23s
Uploader
Uploader

Pochwały: 144
Model telefonu: Nokia 6303classic
Ulubiona gra Java: Might & Magic 2

Postprzez Freefall007 » Pn, 9 sty 2012, 20:20

pemiera możliwe ,że w tym tygodniu, gra powinna być dostępna 11-17 ;)
a co do gry to gameloft nie ma już chyba pomysłów,ale zagram
Freefall007
Vip
Vip

Pochwały: 36
Model telefonu: SE k750i,Avilla

Postprzez Adammo » Pn, 9 sty 2012, 20:28

ar23s masz racje!
Grafiką i trybem walki jest bardzo podobne do Modern Combat 2 Black Pegasus. Mam nadzieje, że będzie się przyjemnie grało ;)
Adammo
Weteran
Weteran

Pochwały: 20
Model telefonu: Sony Ericsson Elm, Nokia E52
Ulubiona gra Java: ...

Postprzez ar23s » Wt, 10 sty 2012, 15:33

Skocz do Zimnej Wojny najstraszniejszych konfliktów w tej ekscytującej grze, górującej nad innymi strzelankami. Ciesz się szybką akcją i oszałamiającą grafiką do ostatniego 9 rozdziału, dziejącym się na całym świecie: w Wietnamie i Saigonie, kończąc w górach Afganistanu. Graj jako dwie specjalne jednostki żołnierzy i pokonaj wrogów z dużym spektakularnym arsenałem broni, takim jak granatnik lub miotacz ognia. Doświadcz wiele godzin rozgrywki dzięki misjom takimi jak nalot helikopterem, infiltracje i nawet poziomu pod wodą.

Cechy:
  • Doświadcz najbardziej straszliwe konflikty Zimnej Wojny dzięki ekscytującym misjom.
  • Przemierz wszystkie 9 rozdziałów, które doprowadzą cię do wietnamskich pól ryżowych aż w głąb morza.
  • Różnorodność rozgrywki: okładka na bazie zdjęć, infiltracje i naloty helikopterów.
  • Użyj swojego dużego arsenału broni składającego się m.in z granatnika i miotacza ognia.
  • Graj jako 2 różne postaci i walcz jako członek specjalnej operacyjnej jednostki.

Tłumaczenie opisu: ar23s
Obrazek
ar23s
Uploader
Uploader

Postprzez Invictus » Wt, 10 sty 2012, 20:13

Jeśli chodzi o mnie to screeny zupełnie mnie nie przekonują. To samo po raz kolejny, ga na 30 minut, góra godzine ze szczątkową fabułą i toną zaporzyczeń z poprzednich części gry. Ciężko będzie o niespodzianke, niestety.

Obrazek
Obrazek

Invictus
Moderatorzy Globalni
Moderatorzy Globalni

Pochwały: 78
Model telefonu: SE cedar + k550i
Ulubiona gra Java: stranded 2

Postprzez ar23s » Śr, 11 sty 2012, 10:37

March of Heroes na iOS... nie będzie?
Obrazek

Właśnie teraz do sieci trafił trailer najnowszej gry Gameloftu. Będzie to pierwsza produkcja francuskiego giganta na silniku Unreal. Filmik demonstruje średnio wyglądające wybuchy i króciutki gameplay. Data premiery jeszcze nie jest znana.

Pojawił się filmik pokazujący trochę więcej z gry. Nie wiem jak wam ale mi początek przypomina grę Call of Duty Black Ops. Nawet muzyka jest podobna jak w tej komputerowej grze. Już na samym początku mamy cut scenki, których na pewno nie będzie mało. Co się od razu rzuca w oczy to lepsze strzelanie i fizyka. Widać, że Unreal Engine sprawuje się tutaj znakomicie. March Of Heroes to FPS ale oprócz strzelania nie zabranie w nim elementów w, których gracz wyłącznie się porusza. Możemy to zaobserwować np. pływając pod wodą. Zapowiada się bardzo ciekawie i mogę się już doczekać kiedy uruchomię tą grę na moim iPhonie.

@Aktualizacja
Niestety nie mamy dobrych wieści. Tak jak poinformował nas producent na serwisach społecznościowych, projekt trafił do kosza. Co najciekawsze Gameloft nie zdradził nic więcej. Nie wyjaśnia dlaczego projekt skasowano. Kto wie być może to jedna z promocji tej gry? Ostatnio było o niej bardzo cicho…

Źródło
Obrazek
ar23s
Uploader
Uploader

Postprzez jonny » Śr, 11 sty 2012, 17:34

Ten wątek dotyczy tylko i wyłącznie gry java. Osobiście nie widzę sensu by dyskutować o wersji java i iOS w jednym temacie.

Gra pojawiła się do pobrania na naszym forum, więc zamykam.

Obrazek

Od podziękowań są Obrazek

Kontakt tylko via PW i XMPP/Jabbber.
Obrazek
Obrazek

jonny
Administrator
Administrator

Pochwały: 1046
Model telefonu: Galaxy Nexus
Ulubiona gra Java: Soul of Darkness

Powrót do Zapowiedzi