Miami Nights 2 PL
Regulamin działu
1.Jeśli zamierzasz poprosić o grę aplikacje itp, najpierw użyj opcji szukaj która znajduje się w prawym górnym rogu. Jeżeli danej gry lub aplikacji itp nie ma na forum, wtedy napisz temat w tym dziale.
Przykład:
Tony Hawk's na k500i
rozdzielczość 128 x 160
2.Nie dozwolone jest proszenie o gry itp przeznaczonych dla osób dorosłych [18+]
(Zignorowanie punktu 2 skutkować będzie ostrzeżeniem)
1.Jeśli zamierzasz poprosić o grę aplikacje itp, najpierw użyj opcji szukaj która znajduje się w prawym górnym rogu. Jeżeli danej gry lub aplikacji itp nie ma na forum, wtedy napisz temat w tym dziale.
Przykład:
Tony Hawk's na k500i
rozdzielczość 128 x 160
2.Nie dozwolone jest proszenie o gry itp przeznaczonych dla osób dorosłych [18+]
(Zignorowanie punktu 2 skutkować będzie ostrzeżeniem)
• Strona 1 z 1
Miami Nights 2 PL
Posiada kto może tę produkcje na 240/320? Chodzi o jakąś inną wersje od tych wrzucinych na forum, bo żadna mi nie działa...

-

Invictus - Moderatorzy Globalni

- Pochwały: 78
- Model telefonu: SE cedar + k550i
- Ulubiona gra Java: stranded 2
Re: Miami Nights 2 PL
Wstawiłem dziś polską wersję na SE k800i kupioną przez Jerico. Sprawdź czy ci odpali.
Post: http://javacenter.pl/miami-nights-2-miasto-nale-y-do-ciebie-en-pl-by-gameloft-t7262.html
Post: http://javacenter.pl/miami-nights-2-miasto-nale-y-do-ciebie-en-pl-by-gameloft-t7262.html

GaduGadu Contact: 42490142
-

ar23s - Uploader

- Pochwały: 144
- Model telefonu: Nokia 6303classic
- Ulubiona gra Java: Might & Magic 2
Ja też szukam tej gry.. a twoja wydaje się ok.. tylko czy możesz wstawić na coś innego niż Java Center? Bo mi wogólee nie odtwarza.. będę wdzięczna jeśli tu wstawisz do tej gry innego linka 
- Nensi.
- Użytkownik

- Model telefonu: KP500 Cookie
- Ulubiona gra Java: Las Vegas Night
Zarejestruj się aby zobaczyc tresc wiadomosci
Zarejestruj się aby zobaczyc tresc wiadomosci
Pokaż Uwagi Administratora
- godlesplay
- Vip

- Pochwały: 9
- Model telefonu: w890