Najlepsza marka telefonu.
Moderator: Uploader
Re: Najlepsza marka telefonu.
WTF?! ja nie rozumiem, napisałem tylko, że SE to dla mnie najlepsza marka 
-

PhoneM - Vip

- Pochwały: 7
- Model telefonu: Sony Ericsson C702
- Ulubiona gra Java: No mam ... Quadra POP :D
Tak samo jak reszta nad tobą...Polecają to co mają to tak jakby powiedzieć, że Fiat jest najlepszą marką, a zbyt dobrych samochodów nie mają 

-

Kietlin - Administrator

- Pochwały: 67
- Model telefonu: HTC Sensation
- Ulubiona gra Java: Angry Birds
Miałam tylko samsungi i Nokie. Według mnie od nokii jest o wiele lepszy samsung.
-

Juleczka28469731 - Vip

- Pochwały: 9
- Model telefonu: Samsung Wave 533
- Ulubiona gra Java: Paris Night
Jak dla mnie najlepsza jest nokia 
- Andrzejek
- Użytkownik

- Pochwały: 1
- Model telefonu: w910i
- Ulubiona gra Java: Asasins's Creed 2
Kietlin napisał(a):Tak samo jak reszta nad tobą...Polecają to co mają to tak jakby powiedzieć, że Fiat jest najlepszą marką, a zbyt dobrych samochodów nie mają
Ja się z tym nie zgadzam. Owszem, to co mam to polecam, bo wiem że to dobre, może nie każde modele są super, ale ich znakomita większość. Ale przykładem dość sporego faila SE są modele oparte na ODM Sagema - totalna porażka, tak samo jak niektóre "Walkmany" które chyba tylko obok Walkmana leżały
-

PhoneM - Vip

- Pochwały: 7
- Model telefonu: Sony Ericsson C702
- Ulubiona gra Java: No mam ... Quadra POP :D
Ja nie umiem powiedzieć jaka marka jest najlepsza.
Każdy człowiek może mieć inny gust i inne wymagania i nie da się powiedzieć jaka marka jest najlepsza.
Każdy człowiek może mieć inny gust i inne wymagania i nie da się powiedzieć jaka marka jest najlepsza.
-

Adammo - Weteran

- Pochwały: 20
- Model telefonu: Sony Ericsson Elm, Nokia E52
- Ulubiona gra Java: ...
I to jest właśnie temat w którym możesz podzielić się swoim własnym subiektywnym zdaniem na ten temat. Nikt nie każe Ci odpowiadać za ogół społeczeństwa.
-

jonny - Administrator

- Pochwały: 1046
- Model telefonu: Galaxy Nexus
- Ulubiona gra Java: Soul of Darkness
Ja mam od dawna nokie i mi odpowiadają. Tak jak napisał adammo to kwestia gustu. Trudno powiedzieć która marka jest najlepsza. Obecnie mam bardzo dobrą muzycznie nokie X2 z systemem series 40. W przyszłości chce zainwestować w nokie z symbianem np. E52, E55, E57.

nie gryzie -

mejt5 - Uploader

- Pochwały: 64
- Model telefonu: Nokia X2-00
- Ulubiona gra Java: Stranded 2
Relatywnie na rynku najlepszymi markami są HTC, Blackberry i Apple. Jednak, że Apple ma w bezpośredniej sprzedaży 1-2 modele, zaliczam ich do osobnej grupy, producentów supertelefonów.
HTC to najlepsza technologicznie marka, którą w dodatku wygrywa rankingi awaryjności. Pionierzy, którzy wyznaczają trendy. Samsung z kolei jest marką klasy średniej, która wyznacza trendy dla mniej zamożnych użytkowników. Jej jedyną alternatywą w wyścigu zbrojeń może być tylko Sony, które w końcu ma nieograniczony dostęp do slynnych technologii dla swoich smartfonów. Nokia z kolei od lat kojarzona z bezawaryjnością, przez ostatnie lata zyskała dla mnie miano tandetnej, zagubionej marki, która odświeża kotlety, bo ktoś na górze stwierdził, że symbian jest nieśmiertelny. Na szczeście ta osoba już tam nie rządzi. Może wezmą się i nadrobia zaległości bo jakością ustępują nawet firmie Trak. Obudowy do wymiany po 2-3 miesiącach noszenia w kaburze, awarie wszystkiego co może się tylko zepsuć. Tyle, ze technologicznie wypadają około 5-6 miejsca w segmencie. reszta nie zasługuje nawet o jedno zdanie na temat danej marki.
HTC to najlepsza technologicznie marka, którą w dodatku wygrywa rankingi awaryjności. Pionierzy, którzy wyznaczają trendy. Samsung z kolei jest marką klasy średniej, która wyznacza trendy dla mniej zamożnych użytkowników. Jej jedyną alternatywą w wyścigu zbrojeń może być tylko Sony, które w końcu ma nieograniczony dostęp do slynnych technologii dla swoich smartfonów. Nokia z kolei od lat kojarzona z bezawaryjnością, przez ostatnie lata zyskała dla mnie miano tandetnej, zagubionej marki, która odświeża kotlety, bo ktoś na górze stwierdził, że symbian jest nieśmiertelny. Na szczeście ta osoba już tam nie rządzi. Może wezmą się i nadrobia zaległości bo jakością ustępują nawet firmie Trak. Obudowy do wymiany po 2-3 miesiącach noszenia w kaburze, awarie wszystkiego co może się tylko zepsuć. Tyle, ze technologicznie wypadają około 5-6 miejsca w segmencie. reszta nie zasługuje nawet o jedno zdanie na temat danej marki.

HASŁA DO MOICH PLIKÓW:
javaupload: http://www.javacenter.pl
4shared: javacenter.pl
Pomogłem?? Wciśnij + i podziękuj
-

Azbest - Administrator

- Pochwały: 170
- Model telefonu: SE Xperia X1
- Ulubiona gra Java: Rally Master Pro
HTC to pionierzy wyznaczający trendy? Azbest, wygląda na to, że jesteś ponad rok do tył z informacjami o rynku mobilnym. 
-

jonny - Administrator

- Pochwały: 1046
- Model telefonu: Galaxy Nexus
- Ulubiona gra Java: Soul of Darkness