Witaj! Anonymous

Need for Speed: Shft

Recenzje gier/telefonów.
Regulamin działu
1.Recenzje piszemy samemu
2.Staramy się pisać poprawnie (ortografia).Osoby mające z tym problem proszone są o zainstalowanie specjalnego oprogramowania (Firefox, Word).
3.Jeśli nie grałeś w daną grę to nie zabieraj się za pisanie jej recenzji.

Need for Speed: Shft

Postprzez Invictus » Cz, 11 lis 2010, 11:00

Obrazek

Siądź za kółkiem w najsłynniejszej grze wyścigowej! Ruszaj na tor w najszybszych super samochodach. Mknij przez ulice Chicago, Dubaju i Londynu ścigając się w zawodach różnego typu. Od chwili startu, zacznij zdobywać punkty i trofea za agresję, precyzję oraz styl jazdy. Popraw szybkość, prowadzenie, przyspieszenie oraz dopalacz swojego wozu, starając się pokonać 3 zawodowych kierowców. Już dziś zacznij się ścigać i poczuj przypływ adrenaliny!

Need for Speed: Shift to doskonała gra wyścigowa od EA Mobile, która oferuje wszystko toco w grach wyścigowych na telefony najlepsze. Jest tu wszystko: Samochody, wyścigi, tory. I o tych rzeczach chce napisać wtej krótkiej (acz treściwej) recenzji.

Samochody
Gra z seri NfS oferuje oryginalne samochody z lamborghini i piagani zondą na czele. Samochody kupujemy w trybie karjera, bądż wybieramy w szybkimwyścigu. Swoje auto można ulepszać za pieniądze zdobywane w poszczególnych wyścigach. Samochody świetnie wchodzą w drift, aczkolwiekt brak mi jakiegokolwiekt, nawet najprostszego modelu zniszczeń. Po kraksach samochód restartuje się w nie naruszonym stanie począrkowym. Ale co do tego popunktu tylkoten zarzut.

Wyścigi
To coś co fan ścigałekkocha i bez czego nie można zrobić gry wyścigowej. Jeśli chodzi o wyścigi to w NfS jest ich kilka rodzajów. Od eleminacji, normalnego wyścigu po drift, sprint i jazde na czas. Wyścigi są w miare zróżnicowane, co dobrze wpływa na płynność rozgrywki. W karierze dążymy do zdobycia trzech trofeum odblokowywznych po zakończeniu sesji wyścigów. W grze istnieją także specjalne punkty odblokowywane przez driftowanie i agresywną jazde. Zdobycie wszystkch pozwala odblokować diamentowe trofeum równe z przejściem gry.

Tory
W tej grze można ścigać się w trzech różnych klasach w kilku różnych państwach. Możemy jeżdzić w dzień i w nocy, na najważniejszych wyścigowych torach. Jednak zabrakło mi tu większego zróżnicowania tras i warunków pogodowych. Osobiście chciałbym móc ścigać się na Saharze, czy w deszczu. Ale jest to chyba jedna z nielicznych wad tej doskonałej wyścigowej gry.

Podsumowanie
Shift to dla mnie najlepsza gra z serii Need for Speed dostępna na komórki (łącznie z najnowszym Hot Pursuit).
Zróżnicowane samochody i tryby gry to to co do gry może przyciągnąć na kilkadziesiąt minut. I na pewno nie będą to minuty stracone!

Grywalność: 9
Audio: 8
Grafika: 8

+model jazdy
+grywalność
+tryby gty
+grafika

-mało zróżnicowane trasy

Ocena: 9

Obrazek
Obrazek

Invictus
Moderatorzy Globalni
Moderatorzy Globalni

Pochwały: 78
Model telefonu: SE cedar + k550i
Ulubiona gra Java: stranded 2

Re: Need for Speed: Shft

Postprzez kratek44 » N, 24 kwi 2011, 19:46

recenzja ok przyjemnie się czyta ale nie przepadam za takimi grami i nawet ta pozytywna recenzja mnie nie przekona do samochodówek na tel :)

Pomogłem Ci, dodałem grę która Ci się spodobała, popierasz moją wypowiedź?
Jeśli tak, podziękuj w postaci Obrazek To nic nie kosztuje.

Obrazek

kratek44
Przyjaciel
Przyjaciel

Pochwały: 36
Model telefonu: k310i
Ulubiona gra Java: Stranded I/II

Postprzez ar23s » N, 12 cze 2011, 11:25

Ta gra najbradziej mi się podoba. Nie wiem dlaczego, ale nie lubię wyścigówek. Ta gra to wyjątek :)
Zwłaszcza w polskiej wersji. A co do recenzji, to dałbym tej grze 10/10
Pozdro
Obrazek
GaduGadu Contact: 42490142
ar23s
Uploader
Uploader

Pochwały: 144
Model telefonu: Nokia 6303classic
Ulubiona gra Java: Might & Magic 2

Postprzez Yakuza » Cz, 23 cze 2011, 18:57

Świetna gra,nawet jest po polsku,ale szkoda że w menu nie leci żadna muzyka. Soundtrack z komórkowego need for speed: Pro Street jest świetny,tutaj mógł znaleźć się podobny.
Yakuza
Weteran
Weteran

Pochwały: 48
Model telefonu: Sony Ericsson Elm
Ulubiona gra Java: Splinter cell DA

Postprzez sebast2 » N, 17 lip 2011, 15:25

Najlepsza gra wyscigowa.
Bardzo się wciągnąłem.
Moja ocena 10/10
Obrazek

Obrazek
sebast2
Vip
Vip

Pochwały: 7
Model telefonu: GT - S5560
Ulubiona gra Java: Gish

Postprzez micmm3 » Pt, 10 lut 2012, 15:53

Ta gra mi się akurat podoba.Ładna grafika,samochody i trasy.Jestem ogromnym fanem NFS na komórkę jak i na kompa. 8/10
micmm3
Użytkownik
Użytkownik

Model telefonu: Sony Ericsson K550
Ulubiona gra Java: Medal of Honor 2010

Postprzez Tanner » Pt, 10 lut 2012, 17:24

Nie przepadam zbyt za Shiftem, nie lubię jazdy na zamkniętym torze lecz to z czego NFS słynie. Tak czy siak recka ciekawa.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tanner
Użytkownik
Użytkownik

Pochwały: 4
Model telefonu: Sony Ericsson Aino (U10i)
Ulubiona gra Java: Driver: San Francisco

Powrót do Recenzje