Witaj! Anonymous

Nokia C3-00

Rozmowy o różnych modelach telefonów. Tutaj możesz przedstawić swoją opinię na temat własnego telefonu, lub też sprzętu jaki ostatnio testowałeś.

Moderator: Uploader

Nokia C3-00

Postprzez fmongol » Wt, 27 gru 2011, 22:02

siema, jutro mam w planie wybrać się po nokie c3, macie jakieś zastrzeżenia co do tego telefonu? Warty kupna? Pozdrawiam
fmongol
Użytkownik
Użytkownik

Re: Nokia C3-00

Postprzez q_ba » Śr, 28 gru 2011, 12:29

nie na temat ale w Media Markcie jest na wietrzeniu magazynow nie pamietam za ile ale chyba 399 ale nie jestem pewny ;p

a o samym telefonie Ci nic nie powiem bo nie mialem z nim kontaku,

Pomogłem Ci ? To podziękuj naciskając + :)

i`m back ;d
'..słońce w zenicie psssst otwierasz piwko, Twoje zdrowie życie Ty skończona dziwko..'
q_ba
Moderatorzy Globalni
Moderatorzy Globalni

Pochwały: 214
Model telefonu: Nokia C5-00
Ulubiona gra Java: Snake !

Postprzez pedro135 » Śr, 22 lut 2012, 17:01

wiem że troszkę może poźno... Jestem aktywnym posiadaczem tego telefonu. Wszystko fajnie ale mam kilka z nim problemów:
- nie można mieć instalek. Ktoś mnie pyta czy mogę mu wysłać a ja ich nie mam, ponieważ gram na tych instalkach(na telefonie nie instaluje)
- miałem pewny problem z ładowaniem. Ekran nie gasił się przy ładowaniu. Nie wiem czego to była wina ale przywróciłem ustawienia fabryczne i jest ok ;)
- Na karcie pamięci stworzył mi się taki plik "imgcache". na początku usuwałem i nic złego się nie działo, ale ostatnio zapomniałem o nim i zajmuje mi teraz prawie 100 mb :shock: Kiedy biorę usuń folder lub usuń zaznaczone wszystko zacina się telefon(chyba dlatego że tych plików jest ponad 2 tys :? ) może ktoś wie o co w tym chodzi?

Nie wiem czy to winna akurat mojego telefonu i tego że mam pliki z neta . Ale gdybym miał go teraz kupować kupił bym inny
pedro135
Użytkownik
Użytkownik

Model telefonu: Nokia C3

Postprzez kasiek15 » Cz, 10 maja 2012, 10:07

A aktualizujesz regularnie oprogramowanie? Ja swój telefon już kilka razy wysyłałam na gwarancję, średnio jestem z niego zadowolona. Na początku uwiodła mnie pełna klawiatura, wi-fi, przeglądarka internetowa, możliwość dostępu do facebooka... Plusem jest też wytrzymała bateria. Niestety po pewnym czasie użytkowania, okazało się, że telefonik często się wiesza, pojawiły się problemy z oprogramowaniem, już dwa razy wymieniali mi płytę główną w serwisie :/ zawiódł mnie też aparat - liczyłam na lepszą jakość zdjęć, a te, które robi C3 są po prostu słabe. Generalnie wymagającym użytkownikom, oczekującym czegoś więcej od telefonu, jakoś szczególnie tego modelu nie polecam.
kasiek15
Użytkownik
Użytkownik

Model telefonu: nokia c3

Powrót do Telefony