Witaj! Anonymous

Nokia Maps [N C5-00]

Wszelkiego rodzaje problemy/pytania dotyczące telefonów lub gier z naszego forum.
Regulamin działu
W tym dziale stosujemy w momencie założenia tematu prefiksy dotyczące danego rodzaju platformy/modelu telefonu.
Przykładowo:
[Symbian]
[Android]
lub
[SE k750i]
[Samsung Avila]

Przykład prawidłowego tytułu tematu:
[SE k750i]Problem z baterią

Nokia Maps [N C5-00]

Postprzez q_ba » Śr, 23 lis 2011, 12:43

Witam, moze ktos z was sie spotkal z takim problem i doradzi mi co zrobic lub co sie w ogole stalo :),
mianowicie w Nokia Maps byla dostepna pogoda i wczoraj kolo godziny 18 elegancko sobie sprawdzilem wylaczylem bardzo ladnie i kiedy chcialem sprawdzic ponownie na inny dzien jakas godzine pozniej owa opcja po prostu znikla ..
a co jeszcze ciekawsze wraz z opcja pogody zniknelo i 5 innych niestety nie przytocze wszystkich nazw tych aplikacji gdzyz nie korzystalem z nich w ogole i nie znam ich po prostu, resetowanie telefonu nic a nic nie pomoglo, majac wczoraj chwile czasu studiowalem google ale nie znalazlem problemu znikajacej pogody, nie wiem czy jestem zmuszony oddac telefon na gewarancje czy to jest jakas platna opcja i byla darmowa na iles tam wlaczen, czy da sie to jakos inaczej przywrocic za pomoc ofc. +

Pomogłem Ci ? To podziękuj naciskając + :)

i`m back ;d
'..słońce w zenicie psssst otwierasz piwko, Twoje zdrowie życie Ty skończona dziwko..'
q_ba
Moderatorzy Globalni
Moderatorzy Globalni

Pochwały: 214
Model telefonu: Nokia C5-00
Ulubiona gra Java: Snake !

Re: Nokia Maps [N C5-00]

Postprzez Azbest » Śr, 23 lis 2011, 19:08

gdyby to był trial, to aplikacja by nie zniknęła tylko po włączeniu nie szło by nic zrobić jak kupić lub wyłączyć.
jak top była aplikacja nokia apps, to wejdź przez kompa na nokia ovi poszukaj ściągnij zainstaluj.
A jak nie da się z tym nic zrobić, to napisz maila do serwisu, odpiszą w najpóźniej jutro. Wtedy jak chcesz to wyślesz fona a oni wgrają wszystko od nowa.

Obrazek

HASŁA DO MOICH PLIKÓW:
javaupload: http://www.javacenter.pl
4shared: javacenter.pl

Pomogłem?? Wciśnij + i podziękuj :)

Azbest
Administrator
Administrator

Pochwały: 170
Model telefonu: SE Xperia X1
Ulubiona gra Java: Rally Master Pro

Re: Nokia Maps [N C5-00]

Postprzez q_ba » Pn, 12 gru 2011, 14:42

Poradziłem sobie w bardzo skomplikowany sposób mianowicie aktualizując aplikacje 'Mapy OVI' -.-

Pomogłem Ci ? To podziękuj naciskając + :)

i`m back ;d
'..słońce w zenicie psssst otwierasz piwko, Twoje zdrowie życie Ty skończona dziwko..'
q_ba
Moderatorzy Globalni
Moderatorzy Globalni

Pochwały: 214
Model telefonu: Nokia C5-00
Ulubiona gra Java: Snake !

Powrót do Problemy