Oto poradnik, jak pobierać z WorldGSM.
Otóż najpierw rejestrujemy się właśnie na tej stronce http://www.worldgsm.pl i podajemy:
login
hasło
oraz kod który jest podany przy rejestracji.
Następnie logujemy się i możemy pobierać pliki, ale jest ograniczenie do 3 plików w ciągu dnia (i można zdobyć +3 pkt. w ciągu dnia).
Następnie jeśli chcemy coś pobrać np.: grę w WorldGSM, klikamy na gry i wybieramy sobie dział np.: strzelaninki i Call of Duty IV i pobieramy ją na komputer. Po pobraniu na komputer włączamy telefon do kabla USB i kabel USB do komputera i już możemy zgrywać grę (najpierw trzeba wypakować jeśli pisze .rar programem WinRAR, w przypadku plików z grami) i mamy już zgraną grę na telefon.
Z Freemobo jest niezmiernie łatwo pobierać, wystarczy wchodzimy na http://www.freemobo.com i wpisujemy plik jaki chcemy pobrać np.: paparazzi. Potem szukamy i klikamy na tą piosenkę, którą chcemy pobrać. Następnie klikamy, jeżeli chcemy pobrać na dysk (pobierz na dysk i wtedy wyskakuje ile megabajtów ma piosenka, zazwyczaj poniżej 1Mb mają piosenki od 0 do 4:30) i następnie pobieramy je i zgrywamy na telefon. Albo jak chcemy przez telefon to musimy kliknąć - pobierz na telefon i wtedy wyskakuje nam link jaki mamy wpisać przy pobraniu pliku przez wap i kod jaki mamy wpisać po "załączeniu" strony i wpisujemy kod z piosenką albo filmikiem do pobrania np.: 329581 i potem zaczyna się pobieranie pliku na telefon.
W przypadku gier, musimy wysłać SMS pod 7905 z treścią gry (koszt SMS-a 10,98PLN/VAT).
Pobieranie z WorldGSM i Freemobo
• Strona 1 z 1
Pobieranie z WorldGSM i Freemobo
Jeśli szukasz coś, a ja to mam, ściągnij to i podziękuj mi wstawiając plusa
-

Agent Pan Dziobak - Użytkownik

- Pochwały: 123
- Model telefonu: Samsung S5230 Avila
- Ulubiona gra Java: Nie twój interes
• Strona 1 z 1