Witaj! Anonymous

pytanie o spolszczenie i mod gier

Napisz co sądzisz o grach lub aplikacjach z platform mobilnych, czego w nich nie lubisz, dlaczego ci się podobają.

Moderator: Uploader

pytanie o spolszczenie i mod gier

Postprzez lukaszenka » Pn, 24 paź 2011, 09:37

witam, jakim programem odtwierać pliki gry java? np cały jar , albo te w środku jar , i jak zrobić spolszczenie do gry? no zmodyfikować pliki gry itp. a i jak wykonać takie coś żeby gra miała możliwość gry przez bluetooth ? z góry dzieki ,aaaaaaaa i mam pytanko jak wysłać gre jar ale bez instalacij na tel? bo nie moge nikomu wysłać takiej gry potrzebuje wysłać na tel instalke w jar ale jak wysyłam gierke w jar to sie odrazu instaluje
    Witam wszystkich
    lukaszenka
    Użytkownik
    Użytkownik

Ulubiona gra Java: zrecznosciowe

Re: pytanie o spolszczenie i mod gier

Postprzez yokozuki » Pn, 24 paź 2011, 14:30

Odnośnie spolszczenia gier :
    Prawie wszystko masz opisane u nas na forum, jak edytować i spolszczyć grę. Wpierw otwieramy ja winrarem a później szukamy plików tekstowych a dopiero na końcu edytujemy je odpowiednimi programami ( np. klasy tłumaczymy In Class Translator'em ) . Moim zdaniem, nie można grze dodać modułu BT a jeśli można trzeba na prawdę znać język java. Tutaj znajdziesz tutoriale między innymi odnośnie spolszczeń czy crackowania > faq-f34.html . Jeśli nie znasz angielskiego w dość znacznym stopniu lepiej nie zabieraj się za tłumaczenia...

Odnośnie przesyłania gier:
    Masz Sony Ericssona, więc jeśli dostaniesz jakieś gry przez BT to możesz je tylko i wyłącznie zainstalować, nie przesłać. Aby przesłać komuś grę musisz mieć tzw. "instalkę" którą będziesz miał gdy prześlesz grę prz USB (kabel).

Myślę, że wszystko powinno być jasne, jeśli nie, pisz ;)

Obrazek

yokozuki
    Moderatorzy Globalni
    Moderatorzy Globalni

Pochwały: 133
    Model telefonu: LG GT540 / SE G502

Re: pytanie o spolszczenie i mod gier

Postprzez lukaszenka » Wt, 25 paź 2011, 22:23

sory , ja mam nokie 6300 rejstrowałem sie szybko , nie wiem czemu ale gdy przesle przez usb nie mam instalek , a czemu tak jest ze nie mam ich? i to samo jak jest gra zainstalowana na komie to sie tez nie da.
    Witam wszystkich
    lukaszenka
    Użytkownik
    Użytkownik

Ulubiona gra Java: zrecznosciowe

Powrót do Gry i Aplikacje