pytanie o spolszczenie i mod gier
Moderator: Uploader
• Strona 1 z 1
pytanie o spolszczenie i mod gier
Witam wszystkich
- lukaszenka
- Użytkownik

- Ulubiona gra Java: zrecznosciowe
Re: pytanie o spolszczenie i mod gier
Odnośnie spolszczenia gier :
Prawie wszystko masz opisane u nas na forum, jak edytować i spolszczyć grę. Wpierw otwieramy ja winrarem a później szukamy plików tekstowych a dopiero na końcu edytujemy je odpowiednimi programami ( np. klasy tłumaczymy In Class Translator'em ) . Moim zdaniem, nie można grze dodać modułu BT a jeśli można trzeba na prawdę znać język java. Tutaj znajdziesz tutoriale między innymi odnośnie spolszczeń czy crackowania > faq-f34.html . Jeśli nie znasz angielskiego w dość znacznym stopniu lepiej nie zabieraj się za tłumaczenia...
Odnośnie przesyłania gier:
Masz Sony Ericssona, więc jeśli dostaniesz jakieś gry przez BT to możesz je tylko i wyłącznie zainstalować, nie przesłać. Aby przesłać komuś grę musisz mieć tzw. "instalkę" którą będziesz miał gdy prześlesz grę prz USB (kabel).
Myślę, że wszystko powinno być jasne, jeśli nie, pisz
Prawie wszystko masz opisane u nas na forum, jak edytować i spolszczyć grę. Wpierw otwieramy ja winrarem a później szukamy plików tekstowych a dopiero na końcu edytujemy je odpowiednimi programami ( np. klasy tłumaczymy In Class Translator'em ) . Moim zdaniem, nie można grze dodać modułu BT a jeśli można trzeba na prawdę znać język java. Tutaj znajdziesz tutoriale między innymi odnośnie spolszczeń czy crackowania > faq-f34.html . Jeśli nie znasz angielskiego w dość znacznym stopniu lepiej nie zabieraj się za tłumaczenia...
Odnośnie przesyłania gier:
Masz Sony Ericssona, więc jeśli dostaniesz jakieś gry przez BT to możesz je tylko i wyłącznie zainstalować, nie przesłać. Aby przesłać komuś grę musisz mieć tzw. "instalkę" którą będziesz miał gdy prześlesz grę prz USB (kabel).
Myślę, że wszystko powinno być jasne, jeśli nie, pisz

-

yokozuki - Moderatorzy Globalni

- Pochwały: 133
- Model telefonu: LG GT540 / SE G502
Re: pytanie o spolszczenie i mod gier
sory , ja mam nokie 6300 rejstrowałem sie szybko , nie wiem czemu ale gdy przesle przez usb nie mam instalek , a czemu tak jest ze nie mam ich? i to samo jak jest gra zainstalowana na komie to sie tez nie da.
Witam wszystkich
- lukaszenka
- Użytkownik

- Ulubiona gra Java: zrecznosciowe
• Strona 1 z 1