Seks na pierwszej randce
Moderator: Uploader
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Seks na pierwszej randce
Taki dość kontrowersyjny temat, biorąc pod uwagę atmosferę panującą na forum. Rozumiem że niektórzy są jeszcze w stadium 'dziewczyna-fuj', ale oczekuje dojrzałej dyskusji, a nie głębokich przemyśleń ar23s'a.
Także co o tym myślicie? Czy pójście do łóżka z dziewczyną na pierwszej randce, to brak szacunku? Czy to za szybko?
Generalnie jest to bardzo trudny temat. Wszystko zależy z jaką 'damą' mamy do czynienia oraz jakie mamy w związku z nią plany. Moim zdaniem, jeśli komuś zależy na kobiecie, to na pewno nie będzie się do niej tak szybko dobierał i zaczeka na odpowiedni moment. Jednakże nie uważam, aby taki szybki obrót spraw miał jakikolwiek związek z chęcią wykorzystania drugiej osoby. Pociąg seksualny to rzecz naturalna i każdemu chce się bzykać, więc jeśli między parą jest chemia, to po co czekać. Jeśli facet ma poważne zamiary, to nie ważne po jakim czasie dojdzie do zbliżenia. Może na pierwszej randce, może pół roku później, ale uczucie jest prawdziwe i to się liczy. Bardziej prawdopodobne jednak, że po prostu chce zaliczyć, niestety jako taka 'świnia' muszę to przyznać.
Także ja mówię temu zdecydowane 'tak', seks na pierwszej randce to nic złego, wręcz przeciwnie.
Ktoś twierdzi inaczej?
Także co o tym myślicie? Czy pójście do łóżka z dziewczyną na pierwszej randce, to brak szacunku? Czy to za szybko?
Generalnie jest to bardzo trudny temat. Wszystko zależy z jaką 'damą' mamy do czynienia oraz jakie mamy w związku z nią plany. Moim zdaniem, jeśli komuś zależy na kobiecie, to na pewno nie będzie się do niej tak szybko dobierał i zaczeka na odpowiedni moment. Jednakże nie uważam, aby taki szybki obrót spraw miał jakikolwiek związek z chęcią wykorzystania drugiej osoby. Pociąg seksualny to rzecz naturalna i każdemu chce się bzykać, więc jeśli między parą jest chemia, to po co czekać. Jeśli facet ma poważne zamiary, to nie ważne po jakim czasie dojdzie do zbliżenia. Może na pierwszej randce, może pół roku później, ale uczucie jest prawdziwe i to się liczy. Bardziej prawdopodobne jednak, że po prostu chce zaliczyć, niestety jako taka 'świnia' muszę to przyznać.
Także ja mówię temu zdecydowane 'tak', seks na pierwszej randce to nic złego, wręcz przeciwnie.
Ktoś twierdzi inaczej?

-

Otherek - Weteran

- Pochwały: 143
- Ulubiona gra Java: Nowhere
Re: Seks na pierwszej randce
Może i nie mam 18 lat, ale jak dla mnie to za szybko od razu iść po pierwszej randce do łóżka. Przecież mi się wydaję, że iście po pierwszej randce do łóżka to po prostu "brak szacunku" i "tylko przelotny romans". Co ci to da, że pójdziesz ? Jak chcesz mieć stały związek, to najpierw poznaj dziewczynę, a potem idź z nią do łóżka. Sex na pierwszej randce, to przelotny romans! Takie moje zdanie.
Ale jednoznacznie odpowiedź nie musi brzmieć, że "To jest złe!". Jeśli darzysz ją tak dużym uczuciem to możesz uprawiać sex na pierwszej randce. To tylko zależy od ciebie i twojego charakteru.
Ale jednoznacznie odpowiedź nie musi brzmieć, że "To jest złe!". Jeśli darzysz ją tak dużym uczuciem to możesz uprawiać sex na pierwszej randce. To tylko zależy od ciebie i twojego charakteru.
Jeśli ci pomogłem ? Kliknij 

-

Tecedos - Weteran

- Pochwały: 45
- Model telefonu: Galaxy Mini
- Ulubiona gra Java: Plants Vs. Zombies
Zgadzam się z Tecedosem że zależy to od nas i własnego charakteru 
Kobieta nie ma tu nic do gadania
Kobieta nie ma tu nic do gadania

GaduGadu Contact: 42490142
-

ar23s - Uploader

- Pochwały: 144
- Model telefonu: Nokia 6303classic
- Ulubiona gra Java: Might & Magic 2
dla mnie sex na pierwszej randce to po prostu oznaka zboczenia z obu stron.
Dla mnie sex powinien być konsumpcją miłości a nie zewnętrznym praktykowaniem słowa "przyjemność"
Dla mnie sex powinien być konsumpcją miłości a nie zewnętrznym praktykowaniem słowa "przyjemność"

HASŁA DO MOICH PLIKÓW:
javaupload: http://www.javacenter.pl
4shared: javacenter.pl
Pomogłem?? Wciśnij + i podziękuj
-

Azbest - Administrator

- Pochwały: 170
- Model telefonu: SE Xperia X1
- Ulubiona gra Java: Rally Master Pro
Azbest, twój avatar "idealnie" pasuje do tematu ^^

GaduGadu Contact: 42490142
-

ar23s - Uploader

- Pochwały: 144
- Model telefonu: Nokia 6303classic
- Ulubiona gra Java: Might & Magic 2
ar23s, jesteś pan idiota
Kontynuując.
Różne osoby - różne podejście do tematu. Jeśli laska jest dziewicą, to faktycznie szkoda ją zapinać od razu, lepiej zaaranżować coś bardziej wyrafinowanego. Tylko uwaga, dziewice podobno się zakochują po swoim pierwszym razie. Nie potwierdzone przeze mnie - nigdy żadnej nie miałem, ale podobno tragicznie się je rucha. Jeśli więc chcecie jednorazowo zaliczyć, to na pewno nie dziewice.
Kontynuując.
Różne osoby - różne podejście do tematu. Jeśli laska jest dziewicą, to faktycznie szkoda ją zapinać od razu, lepiej zaaranżować coś bardziej wyrafinowanego. Tylko uwaga, dziewice podobno się zakochują po swoim pierwszym razie. Nie potwierdzone przeze mnie - nigdy żadnej nie miałem, ale podobno tragicznie się je rucha. Jeśli więc chcecie jednorazowo zaliczyć, to na pewno nie dziewice.

-

Otherek - Weteran

Co do avatara: Jeśli jest zbyt tak zboczony, że mama zabrania Ci na JC wchodzić, a tata mówi "nie widzę nic przeciwko" to go zmienię.
Takie podejście nic nie wnosi, tylko szkodzi dyskusji.
Co do tematu. Ja żadnej laski tak po prostu bym nie zaliczył, czy to dziewica czy też nie. Ale laski ktore dały już dupy innemu facetowi skutecznie mnie odstraszają, ponieważ mam takie za dziwki. Dla mnie sex to konsumpcja miłości, nie praktyka.
Takie podejście nic nie wnosi, tylko szkodzi dyskusji.
Co do tematu. Ja żadnej laski tak po prostu bym nie zaliczył, czy to dziewica czy też nie. Ale laski ktore dały już dupy innemu facetowi skutecznie mnie odstraszają, ponieważ mam takie za dziwki. Dla mnie sex to konsumpcja miłości, nie praktyka.

HASŁA DO MOICH PLIKÓW:
-

Azbest - Administrator

Seks jest częścią związku. Zgadzam się że jak dziewczyna świadomie straci dziewictwo z byle kim(np. w toalecie na imprezie), to trochę z niej szmata. Jednakże jeśli zrobi to ze swoim partnerem, to dlaczego nie? To nic złego, nie każdy związek musi się ułożyć, czyli taka dziewczyna, która spała ze swoim ex, to już dla Ciebie dziwka? Daj spokój

-

Otherek - Weteran

Otherek napisał(a):Seks jest częścią związku. Zgadzam się że jak dziewczyna świadomie straci dziewictwo z byle kim(np. w toalecie na imprezie), to trochę z niej szmata. Jednakże jeśli zrobi to ze swoim partnerem, to dlaczego nie? To nic złego, nie każdy związek musi się ułożyć, czyli taka dziewczyna, która spała ze swoim ex, to już dla Ciebie dziwka? Daj spokój
Nie każda. Ale ja to trochę inaczej postrzegam. Nie wolno mylić pojęć Miłość i Zauroczenie. to drugie powszechniejsze jest powodem większości rozstań, ale czy dziewczyna która była ze swoim facetem rok i w tym czasie straciła z nim dziewictwo, a później się rozstali jest szmatą?? Nie, bo szmata daje dupy tylko na pierwszej lub jednej z pierwszych randek. Albo laska daje dupy i jest szmatą, albo nie bo wie że jest coś warta. Jeśli facet chce zaliczyć laskę na pierwszej randce: Jeśli to zrobi, jest po prostu zboczony i tyle, jeśli tzn. że siebie szanuje lub jego poziom testosteronu się unormował po przejściu wieku młodzieńczego.

HASŁA DO MOICH PLIKÓW:
-

Azbest - Administrator

Ja nie mam nic przeciewko seksowi na pierwszej randce i nie traktuje takich dziewczyn jak szmat, ;p aczkolwiek jak jest taka opcja ze się wypina w kiblu na imprezie po 1 tańcu to ciut hard core ale znam takie przypadki co się tak wypinaja i takie co z nich korzystają ;p poza tym to zależy wszystko od własnego poczucia potrzeb ;p coś jeszcze miałem napisać ale mi uciekło podczas pisania jak sobie przypomnę to odmule i dopisze 
o przypomniałem sobie, azbest powiedz mi jakbyś się umówił pierwszy raz z jakaś dziewczyna której wcześniej nie widziałeś na oczy i po 3 godzinach by Ci się wypieła nie zapiął byś jej ? Odwrócił byś się i odszedł ?
o przypomniałem sobie, azbest powiedz mi jakbyś się umówił pierwszy raz z jakaś dziewczyna której wcześniej nie widziałeś na oczy i po 3 godzinach by Ci się wypieła nie zapiął byś jej ? Odwrócił byś się i odszedł ?
Pomogłem Ci ? To podziękuj naciskając + ![]()
i`m back ;d
'..słońce w zenicie psssst otwierasz piwko, Twoje zdrowie życie Ty skończona dziwko..'
-

q_ba - Moderatorzy Globalni

- Pochwały: 214
- Model telefonu: Nokia C5-00
- Ulubiona gra Java: Snake !
• Strona 1 z 2 • 1, 2