Witaj! Anonymous

Sierpień '09

Forumowy magazyn o grach java i nie tylko!

Re: Sierpień '09

Postprzez Otherek » So, 25 lip 2009, 14:00

Ze sklepu wzięte :)

1. Klient: Moja podkładka do myszy nie jest podłączona. Doradca: Nie jestem pewien, czy rozumiem. Pańska podkładka nie powinna mieć żadnych kabli. Klient: To skąd w takim razie będzie wiedziała, gdzie jest moja mysz. Czy to jest bezprzewodowe?

2. Doradca: Proszę nacisnąć dowolny klawisz, by kontynuować. Klient: Nie mogę znaleźć "Dowolnego klawisza"!

3. Klient: Jak mogę zmienić kanał w monitorze? Doradca: Pański monitor, w przeciwieństwie do telewizora, nie ma programów. Klient: Ale wczoraj oglądałem kanał internetowy!

4. Doradca: Czy może pan kliknąć na "Mój komputer?". Klient: Ale ja nie mam pańskiego komputera, tylko swój własny.

5. Klient: Mój czternastoletni syn założył hasło na komputerze i nie mogę się do niego dostać. Doradca: I co, zapomniał hasła? Klient: Nie, ale nie chce mi powiedzieć, bo wcześniej dałem mu karę.

6. Klient: Straciłem moją pracę. Doradca: Zobaczmy w jaki sposób możemy odzyskać pliki. Klient: Nie zrozumieliśmy się. Straciłem pracę i chcę się podłączyć do internetu, żeby znaleźć nową.

7. Klient: Internet mi nie działa. Doradca: Jakiego modemu pan używa, czy wszystko jest podłączone? Klient: Nie. Jeszcze nie wyjąłem komputera i modemu z pudełek!

8. Klient: Na komputerze wyskakują mi nieprzyzwoite pop-upy. Nie chcę, żeby moja żona myślała, że to ja. Doradca: Usunę je dla pana. Klient: A jak będę mógł je odzyskać, kiedy mojej żony nie będzie w domu?

9. Doradca: Ma pan oprogramowanie szpiegujące w komputerze. To jest przyczyną problemów. Klient: Szpiegujące? Widzą przez monitor, jak się ubieram?

10. Klientka: Poznałam mężczyznę przez internet. Możecie dać mi jego numer?
Otherek
Weteran
Weteran

Pochwały: 143
Ulubiona gra Java: Nowhere

Postprzez Otherek » So, 25 lip 2009, 14:01

HOT Dowcipy:

Sprawdzian na to, kto jest lepszym przyjacielem: żona czy pies?
Zamknij oboje w bagażniku samochodu, po godzinie otwórz i zobacz, kto się będzie cieszył że Cię znowu widzi.

Idzie Adam i Ewa przez Raj.
Ewa pyta Adama drżącym głosem:
- Adamie kochasz Ty mnie?
Adam odpowiada:
- A kogo mam kochać?

W czasie rejsu blondynka próbuje nawiązać rozmowę z siedzącym obok chłopakiem:
- Przepraszam, czy pan też płynie tym statkiem?

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

Webmaster wypełnia podanie o dowód:
Data urodzenia: 25.12.1975
Wzrost: 185 cm
Kolor oczu: #4040FF

Pies bernardyn biegnie z prędkością 10 km/h i niesie pudełko 10 płytek
DVD o pojemności 4,7 GB każda. Czy będzie on przesyłał dane szybciej niż
sieć Fast Ethernet (100 Mb/s) na odcinku 8 km?
Otherek
Weteran
Weteran

Postprzez Otherek » So, 25 lip 2009, 14:01

Czy wiesz, że...

...Zarazki i inne drobiny wylatują z nosa z prędkością 166km/h

...Życie na Ziemi powstało prawdopodobnie 3,8 miliarda lat temu.

...Według organizacji OECD zrzeszającej 30 rozwiniętych gospodarczo i demokratycznych państw najbardziej pracowitymi ludźmi na świecie są Koreańczycy, drugie miejsce zajmują Polacy!

...Wieże Eiffla wybudowano specjalnie na Światową Wystawę odbywającą się w 1899 roku w Paryżu. Do roku 1931 była najwyższą budowlą świata. Całkowita wysokość wieży to 324 metrów, w upalne dni w wyniku rozszerzalności metalu wzrasta o 18 centymetrów.

...Większość kurzu w twoim domu pochodzi z... martwego naskórka

...Winston Churchill urodził się w toalecie podczas zabawy tanecznej.

...Wśród Chinek panuje przekonanie, że im mniejsze stopy tym sama kobieta ładniejsza

...Statystyczna Polka: żyje 77 lat, wychodzi za mąż mając 24 lata i ma mniej niż dwójkę dzieci, mierzy 160 centymetrów i waży około 70 kilogramów, na kosmetyki wydaje miesięcznie 25 złotych, co roku kupuje 2 i pół pary butów.

...W ciągu tygodnia przeciętny Amerykanin mówi słowo "fuck" około 60 razy.

...świńskie oragny są bardzo podobne do ludzkich,dlatego medycyna pokłada nadzieję właśnie w tych zwierzętach,choć ludzki organizm najrawdopodobniej odzrzuci organ świni.Niektórzy naukowcy chcą wszczepić komórką jajowym świni meteriał genetyczny człowieka,aby ''oszukać''organizm biorcy.

W tym miesiącu materiały dostarczył nasz admin Other
Hydepark redagował Azbest
Otherek
Weteran
Weteran

Postprzez Otherek » So, 25 lip 2009, 14:04

Rozwiązanie Konkursu

1. Szymas - Domena i hosting w Nazwa.pl
2. Azbest - Konto Chomikuj.pl z doładowaniem 5gb.

Pozostali uczestnicy (niestety wielu ich nie było) dostają rangę Przyjaciel (o ile już jej nie mają).
Zwycięzcom gratulujemy !
Otherek
Weteran
Weteran

Poprzednia strona

Powrót do JavaCenter Magazyn