przez Tanner » Pt, 23 gru 2011, 19:31
Moja lista telefonów (o ile pamiętam):
1. Nokia 3310 - To były czasy.
2. Nokia 6210 - Trochę duży, brak możliwościu ustawienia wygaszacza, szybko się rozwalił, głupi telefon.
3. Motorola C200 - Mały telefon, dużo dzwonków, brak możliwości wgrania i ustawienia własnych wygaszaczy, taki tam.
4. Alcatel (nie pamiętam jaki model, wyświetlacz był kolorowy, miał z tyłu głośnik, miał dżojstik, gry były poziome)
5. Siemens C65 - Robił kijowe zdjęcia, dźwięk trochę trzeszczący, brak mp3jek ale byłem zadowolony jak na tamte czasy.
6. Sony Ericsson K310i - Telefon o którym kiedyś marzyłem, nie miałem do niego zastrzeżeń, mimo braku slotu na kartę pamięci telefon trafiony.
7. Sony Ericsson W810i - I odtąd zaczyna się rewolucja w moim świecie telefonów, telefon coś w stylu K750i z brakiem osłonki na aparat, mimo iż telefon bardziej muzyczny zdjęcia robił doskonałe, dźwięk dosyć głośny lecz troszeczkę szumiący, najbardziej mnie cieszyła karta pamięci która sprawiła że zostałem zasypany pełnymi trackami, cieszyłem się z niego pamiętam.
8. Sony Ericsson W880i - Taki tam, poza tym że jest bardzo cieńszy, od popszedniego różni się brakiem flesza i nowszym typem karty pamięci, no i dźwięk bardziej przejżysty, zdjęcia też dobre jak na telefon muzyczny.
9. Motorola L6 - Miałem ją tak przelotnie potem dałem chyba mamie albo nie wiem co z nią zrobiłem, plusem w telefonie był dla mnie tylko ten bajerandzki wygląd.
10. LG KS360 - Fajowy telefon, klawiatura QWERTY, w części dotykowy ekran gdy chcemy wpisać nr. telefonu nie trzeba rozsuwać, dość duży wyświetlacz, telefon dla maniaków SMS-sów.
11. Nokia N73 - Telefon dobry lecz bateria za długo nie trzyma.
12. Sony Ericsson K800i - Telefon genialny do dziś o ile ktoś dużo nie wymaga od telefonu.
13. Samsung Avila - Czysty dźwięk, duży dotykowy wyświetlacz, bolało mnie jednak to że nie ma lampy przy aparacie a telefon do zdjęć się nadaje.
14. Nokia 6200 - Świetny telefon dla niewymagających użytkowników, plusem jest podręczność i stabilna obudowa, warto go polecić mamie tacie babci i dziadkowi
15. Sony Ericsson K850i - Głupi telefon z pozoru fajny, znaczy funkcje dobre ale w technice jak dla mnie badziewny.
16. LG Viewty - Dobry telefon lecz w nim również dużo szwankuje.
17. Sony Ericsson C905 - Telefon też dobry z możliwości lecz w stabilności mniej, plusem jest dobry aparat oraz wifi.
18. Sony Ericsson Aino - Telefon którego mam najdużej ze wszystkich, poza wyglądem mało się różni od C905, do tego telefon u nie mam zastrzeżeń, plusem są duży ekran, podręcze menu multimedii, aparat 8 mpx, łącze wifi.