Witam! Mam problem z nokią e52 mianowicie kiedy ktoś chce się do mnie dodzwonić to dostaję informacje że wybrany numer jest niedostępny
Ja natomiast moigę się kontaktować, awaria ta zaszła po ustawieniu ustawień na fabryczne, kolejny raz nic nie dał, akutalizacja oprogramowania również. Co mam zrobić w tym przypadku
Nokia e52 problem
Regulamin działu
W tym dziale stosujemy w momencie założenia tematu prefiksy dotyczące danego rodzaju platformy/modelu telefonu.
Przykładowo:
[Symbian]
[Android]
lub
[SE k750i]
[Samsung Avila]
Przykład prawidłowego tytułu tematu:
[SE k750i]Problem z baterią
W tym dziale stosujemy w momencie założenia tematu prefiksy dotyczące danego rodzaju platformy/modelu telefonu.
Przykładowo:
[Symbian]
[Android]
lub
[SE k750i]
[Samsung Avila]
Przykład prawidłowego tytułu tematu:
[SE k750i]Problem z baterią
• Strona 1 z 1
-

Juleczka28469731 - Vip

- Pochwały: 9
- Model telefonu: Samsung Wave 533
- Ulubiona gra Java: Paris Night
Re: Nokia e52 problem
Raczej nie jest to po stronie telefonu. Zadzwoń do biura obsługi i powiedz, że nikt się dodzwonić nie może do Ciebie i odblokują to. Kiedyś tak miałem z smsami. Telefon tego blokować nie może raczej po przywróceniu ustawień.
pozdro.
pozdro.
Pomogłem Ci, dodałem grę która Ci się spodobała, popierasz moją wypowiedź?
Jeśli tak, podziękuj w postaci
To nic nie kosztuje.

-

kratek44 - Przyjaciel

- Pochwały: 36
- Model telefonu: k310i
- Ulubiona gra Java: Stranded I/II
Dobra już po problemie, mądry zacząłem się bawić i ustawiłem przekazywanie połączeń
A wiecie może o co chodzi z problemem również w tym telefonie, mianowicie aparat się nie chce włączyć tak jak by chciał nie mógł.
- fmongol
- Użytkownik

Co znaczy "chciał a nie mógł" w przypadku aparatu w telefonie??
Spróbuj zresetować ustawienia fona. A jak to nie pomoże to zmiana oprogramowania
Spróbuj zresetować ustawienia fona. A jak to nie pomoże to zmiana oprogramowania
- Slope
- Użytkownik

• Strona 1 z 1