Ultimate Chess
Regulamin działu
1.Jeśli zamierzasz poprosić o grę aplikacje itp, najpierw użyj opcji szukaj która znajduje się w prawym górnym rogu. Jeżeli danej gry lub aplikacji itp nie ma na forum, wtedy napisz temat w tym dziale.
Przykład:
Tony Hawk's na k500i
rozdzielczość 128 x 160
2.Nie dozwolone jest proszenie o gry itp przeznaczonych dla osób dorosłych [18+]
(Zignorowanie punktu 2 skutkować będzie ostrzeżeniem)
1.Jeśli zamierzasz poprosić o grę aplikacje itp, najpierw użyj opcji szukaj która znajduje się w prawym górnym rogu. Jeżeli danej gry lub aplikacji itp nie ma na forum, wtedy napisz temat w tym dziale.
Przykład:
Tony Hawk's na k500i
rozdzielczość 128 x 160
2.Nie dozwolone jest proszenie o gry itp przeznaczonych dla osób dorosłych [18+]
(Zignorowanie punktu 2 skutkować będzie ostrzeżeniem)
• Strona 1 z 1
Ultimate Chess
Witam. Przeglądałem stare magazyny i natknąłem się tam na zapowiedź ciekawej gry, a mianowicie "Ultimate Chess". Niestety nigdzie jej nie znalazłem, będę wdzięczny za podanie linku do pobrania na 240x320 pod nokie s40v3.
- Zorteks
- Vip

- Pochwały: 46
- Model telefonu: Nokia 2730 classic
- Ulubiona gra Java: Dungeon Hunter 3
Re: Ultimate Chess
Zapoznałem się w sieci z niektórymi stronkami... i wynik jest jeden: niestety tej gry nie ma wcale! Nie wiem czy to cię zadowoli, ale na stronie projectnext.eu jest tylko zapowiedź tej gry napisaną w roku... 2008
Są screeny, opis gry i ostatni post mówiący że dalszych informacji na temat Ultimate Chess brak.
Mozliwe jest że Glu wycofało się z tej produkcji, ale dlaczego? Nikt nie wie.
A tutaj link dla dociekliwych o omawianej grze: http://www.projectnext.eu/main-zone/mob ... uperscape/
Mozliwe jest że Glu wycofało się z tej produkcji, ale dlaczego? Nikt nie wie.
A tutaj link dla dociekliwych o omawianej grze: http://www.projectnext.eu/main-zone/mob ... uperscape/

GaduGadu Contact: 42490142
-

ar23s - Uploader

- Pochwały: 144
- Model telefonu: Nokia 6303classic
- Ulubiona gra Java: Might & Magic 2
• Strona 1 z 1