Oto złota paczka 38 aplikacji
Wszystkim pozmieniałem ikonki na takie w stylu iPhona
Zarejestruj się aby zobaczyc tresc wiadomosci
ALatarka(Torch do k790/k800i/k810i)
Program znany raczej wszystkim zapala pomarańczową diodę przy aparacie i służy jako latarka. Literę `A` dałem na początku po to aby ten program był na pierwszym miejscy na licie aplikacji w telefonie dzięki czemu można go szybko uruchomić.
AŚwiatło
Programik który robi, że ekran naszego k800i świeci na biało, przydatne gdy potrzebujemy białego światła.
Bluevoice
Program do wykrywania urządzeń bluetooth a także sprawdzania ich numerów ID
Audio player(KD player)
Jest to bardzo fajny odtwarzacz muzyczny do naszego k800i. Można w nim robić playlisty, wyświetla okładkę płyty(z tagów lub z pliku) jest do niego wiele skórek, niestety wadą tego programu jest to że nie ma w nim equalizera do ustawienia dźwięku.
Blue FTP
Aplikacja umożliwia transfer dowolnych plików pomiędzy dwoma telefonami wyposażonymi w moduł komunikacji Bluetooth. Interfejs programu wzorowany jest na klientach FTP.
Aplikacja spolszczona przeze mnie
CamPlus
CamPlus jest to aplikacja, która pomoże nam w robieniu naprawdę wyjątkowych zdjęć.
Jej działanie polega na dodaniu specjalnych funkcji do wizjera naszego standardowego aparatu. Dzięki CamPlus, możemy ustawić specjalny minutnik, który sprawi, że nasze zdjęcia będą wykonywane odpowiednich odstępach czasu. Bardzo ciekawy, a zarazem pomysłowy jest również tryb zdjęć Motion, który polega na automatycznym robieniu zdjęć w przypadku wykrycia ruchu. Sesje zdjęciowe mogą być zapisywane do formatu animowanego pliku GIF
Chuck Norris
Zbiór 333 śmiesznych textów o Chucku Norrisie
Oraz dużo więcej aplikacji znajdziecie w paczce
Download:
Paczka aplikacji by Marcinxd
(KD player)

i pokaż, że doceniasz moją pracę.